02 august 2008

Knallsterk prestasjon i Norway Cup!


Våre helter tok seg helt frem til 1/16-delsfinalen i årets Norway Cup, en utrolig sterk prestasjon. Der ventet et meget sterkt lag fra Romania, og selv i denne kampen kom vi godt fra det. Også våre venner i Vestli og Rommen møtte meget sterke og storvokste lag fra utlandet, og det er nok bortimot umulig for norske 95-lag å ta seg forbi disse lagene. Vi kunne med andre ord ikke ha kommet lenger i turneringen - og da er bare å juble over at vi gjorde det meget, meget godt.

Men, for åpningskampen måtte vi faktisk tildele litt minuspoeng til gutta, spesielt for førsteomgangen. Innsats og spill var mildt sagt skuffende, uvant nok, og det så ut til at hadde glemt hvordan fotball skal spilles. Selv om vi manglet noen spillere, hadde vi godt nok lag til å matche Askim mye bedre enn vi gjorde. Etter en slik start er det sterkt å komme tilbake igjen og nå så langt som vi gjorde.

Innsatsen ble heldigvis betydelig bedre etter dette, og vi vant de neste gruppekampene klart - uten at vi fikk vist fram vår aller beste side. Unntaket kom i 1/32-delsfinalen - da satt både spill og innsats, og det var en fantastisk glad gjeng som stilte optimistiske til 1/16-delsfinalen.

Gratulerer til alle gutta for en fantastisk turnering- og ikke minst takk til foreldre, famile, venner og supportere som støttet, heiet og jublet oss frem.

Her finner du alle resultatene
Her er noen bilder
Se bilder fra finalen her

Sølv til jentene!

Jentene imponerte alle med en historisk finaleplass i årets Norway Cup. Det er bare å gratulere; dette var utrolig bra! De fleste av gutta var til stede da jentene vant sølvet på selveste bane 1 på Ekeberg. De heiet og jublet av full kraft- og det ble en morsom og spennende kamp hele HSIL er stolte av!

Se bilder fra finalen her
Les om finalekampen her

Ingen kommentarer: