11 mai 2008

Det nye bronselaget


Det opprinnelige bronselaget, fotballandslaget 1936, fikk heltestatus da de i tok en svært sterk tredjeplass under OL i Berlin. Nå har "Tippen" & Co fått sterk konkurranse: I 2008 tok nemlig våre helter helter en knallsterk tredjeplass i Aalborg, Danmark. Faktisk hadde vi fortjent finaleplass også, men vi jubler høylytt over medaljene vi fikk hengt rundt halsen - og ikke minst pokalen - en bøtte i Formel 1-klassen. Ja, de er våre helter!

Turen ble altså en sportslig suksess, men enda viktigere er det å kunne melde at gutta hadde det supert sosialt også. Kameratskapet har vokst seg seg tett og godt, og gjengen er inkluderende og glade - mens lyden er høyere enn noensinne. I løpet av en slik tur er det drøssevis med episoder å fortelle om. Det overlater vi til gutta selv å videreformidle. Og så legger vi til at de voksne hadde en knalltur - også det er guttas fortjeneste.

Her er noen bilder

Se alle resultatene her - bla deg videre via venstremenyen

Les mer om det opprinnelige bronselaget

Les mer om cupen

Det foreligger gode mengder filmopptak i kontrollrommet, og vi håper at du snart skal få se noen godbiter herfra. I mellomtiden får du en liten smakebit her:

Ingen kommentarer: