09 mars 2008

Påskekrim: Spurtemysteriet på Fjellhamar


Dette har skjedd: Etter en rekke jevne dueller finner to voksne menn i sin beste alder ut at det er på tide å vise hvem som er raskest på Høybråten. Uten mulighet til å hevde seg på rettferdig vis bestemmer en av de voksne seg for å benytte seg av ufine metoder. Påskekrim-spørsmålet er da selvsagt om du klarer å knekke selve hovednøtten om spurtemysteriet på Fjellhamar: Hvem vant? Hvem jukset? Og hvordan ble det jukset? Delta, så kan du vinne en stripe Kvikk-Lunsj, en båt appelsin eller en relativt solid slurk med Solo. Svarer du feil, kan du vinne enda større premier, ryktes det...

I den siste og avslørende episoden av Spurtemysteriet på Fjellhamar må du virkelig må følge intenst med for å se hvem som er den verdige vinneren. Ikke blunk eller gjesp, da kan gå glipp av helt sentrale og viktige avsløringer.

Du deltar i vår påske-konkurranse ved å legge inn dine svar og påskeønsker i kommentar-feltet under. Som bonus har vi i episoden lagt inn hilsener fra Årvoll etter Blyfri seier i søndagens spennende kamp på Høybråten kunstgress.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vanskelig sak dette her. Jeg ser at 4 stikker mens 1 står igjen på startstreken. Spørsmålet blir da: Var det kollektiv tjuvstart på 4 eller er det en som har litt tungt for å komme i gang? Når jeg ser hvem som stod igjen så går jeg for alt. 1. og i og med at de tyvstartet så er de også disket. Det må da være klart for alle hvem vinneren er.

Anonym sa...

Svein tyvstartet, mens Bilal snudde for tidlig. Svein dytta Alex, mens Sindre glemte å zoome.
JEG VIL HA KVIKK LUNSJ !
e.

Anonym sa...

bilal tjuvstarta,bilal snudde for tidlig,svein dytta alex og alex vant...Hilsen bilal

Anonym sa...

Alle juksa da! Akki

Anonym sa...

good påsker!!!!

Anonym sa...

Svein tyvstartet, mens Bilal snudde for tidlig. Svein dytta Alex, mens Sindre glemte å zoome.
JEG VIL HA KVIKK LUNSJ !
e.