10 februar 2008

Super-tirsdag og super-duper-lørdag


Bildet ovenfor viser hvordan det kan se ut når det scores mål i Hall 2 på Norges Idrettshøyskole. Gledesbevegelsene er ennå ikke påbegynt i det blå laget, men er det skuffelse å spore i det gule laget? Døm selv.

Denne uken måtte vi avlyse to treninger pga uforsvarlige forhold, les skøytebane, på og rundt hjemmebanen vår. Det likte ikke de Blyfrie, men heldigvis ble treningsuken totalt sett godkjent i og med at vi fikk lagt inn en ekstraøkt i helgen.

Tirsdagstreningen har jo blitt god-dagen for de Blyfrie. Med sikre sommerforhold, godt oppmøte og høy iver, får spillerne virkelig utfolde seg.

Onsdag og torsdag ble altså to nye nedturer i forhold til Høybråten-banen, og derfor var det både nødvendig og gledelig at vi fikk (takk til Jan Erik) en skikkelig dobbelt-økt på Idrettshøyskolen på lørdag.

Etter en totimers uteøkt på nydelig oppvarmet kunsgress var det tid for en inneøkt i håndballhallen - bare avbrutt av en høylydt lunsj i NIHs kantine. Håper og regner med at det var mange slitne og fornøyde spillere som dro hjem etter fire og en halv time på Idrettshøyskolen.

Her er noen bilder

Det var rikelig med spill denne lørdagen, for det meste med høy intensitet og godt spill. Filmen under dokumenterer at det også var rom for lek...

Ingen kommentarer: