13 januar 2008

Vi er i gang igjen!


Nytt år, og de Blyfrie er allerede godt i gang med sesong- forberedelsene. I alle fall nesten. I den siste tiden har det nemlig vært ganske så utfordrende å drive med sommeridrett - og noen av treningsøktene har derfor vært fylt med litt annerledes aktiviteter enn de mer tradisjonelle øvelsene de lyseblå er vant til. Eller hva sier du til skytestafett i dyp snø og rugby? Tungt og morsomt. Og med innsats av det Blyfrie slaget gir dette en god effekt.

Full fart i Kurlandcupen
Vi kom ikke så veldig langt ut i det nye året før det ble cup-spill. I helgen deltok de Blyfrie med to jevngode lag i Kurland FK sin innendørsturnering i Fjellhamar-hallen, i klasse 94-95. Etter storspill av begge lagene på lørdagen, hvor vi vant samtlige seks kamper (!), var det det klart for sluttspill på søndagen. Denne dagen klarte ingen av lagene å spille slik vi kan, og slik vi ønsker, og det ble med en kamp hver. Totalt sett er likevel cupen en ny bekreftelse på at vi er blitt veldig gode.

Det er mer enn akseptabelt, faktisk er det en prestasjon helt opp til hipp-hurra-nivå, å gå videre til sluttspill i gruppe med og mot mange gode spillere født i -94, og i store perioder spilte vi meget god fotball.

Se alle resultatene her

Her er noen bilder

Ingen kommentarer: