03 desember 2007

Sølv med gullsmak

Løvenstads juleturnering ble en skikkelig opptur for de Blyfrie. Etter fem sterke kamper, et par i champagne-klassen inkludert, var det søndag ettermiddag klart for finale mot Vestli.

Våre helter slo igjen til med knallsterk innsats og spill, og det var mange som jublet og ingen som protesterte da vi tok ledelsen 1-0. Vestli kom tilbake og utlignet før pause.

Etter to ganger tretti minutter var stillingen fortsatt den samme, 1-1, men nå hadde vi fått en mann utvist og ett mål annulert. Uten å gå i deltaljerende beskrivelser av nevnte hendelser, så kan det vel slås fast at vi ikke hadde særlig flaks med oss...

Ekstraomganger, to ganger fem minutter Golden Goal, måtte til - men ingen klarte å score i denne thrilleren av en kamp. Vinneren ble dermed Vestli, fordi de hadde flere cornere. Ja, du leste riktig. Så nære var det...

Uansett; dette var en fantastisk kamp, og tilsvarende flott turnering for de lyseblå. Og sølvet, ja det hadde virkelig en sterk gullsmak. Vi applauderer og gratulerer Vestli og Groruddalen - men aller mest de Blyfrie!