14 oktober 2007

En utrolig cup-uke


De Blyfrie har hatt en svært aktiv uke, med deltagelse i både SpareBank 1 Grorud Cup og Grüner 7-11 Cup. Med minimal forhåndskjennskap til 11er-formatet, ble spillerne mer eller mindre kastet ut i det med en offensiv påmelding i 94-klassen. Tanken var at vi ved å spille mot 1 år eldre skulle få masse læring, kjenne på tempo- og styrkeforskjellen, og forhåpentligvis komme ut med en god følelse om at dette var moro og helt ufarlig. Forventninger om at vi skulle gå videre, eller vinne kamper for den saks skyld, var derfor ikke til stede i det hele tatt; de Blyfrie skulle lære. Vi hadde til og med meldt oss på en annen cup samme uke, nemlig Grüner 7-11 Cup.

I den første kampen kjempet vi heroisk mot sterke Kjelsås, og vi viste masse tæl og glød. Markus fra HSIL 94 var mer enn god å ha i midtforsvaret og var banens gigant. Vi tapte, men dro smilende og fornøyde hjem. Så fulgte en virkelig suser av en kamp hvor vi slo Frigg 3-0 (!), og samtlige på sidelinjen måpte over spill og innsats. Hassan fra 94-laget kom også, noe som virkelig var til stor hjelp. Den neste kampen, mot Bjørndalen, ble nok en sterk prestasjon - denne gangen ble belønningen en seier på 3-1. Til denne kampen stilte også meget gode Marius fra 94-laget.

Foran siste kampen stod tre lag med seks poeng, og et lag uten poeng. Vi gikk inn i siste kamp for å vinne, men vi var i realiteten sjanseløse mot et meget godt Haslum-lag. Det ble likevel en fantastisk cupopplevelse for de Blyfrie som leverte langt mer enn forventet. En stor takk til alle på 94-laget, spillere, trenere og foreldre, som stilte opp, og sikret at dette ble et suksess-tiltak.

Les mer om cupen og se resultater her

Vi tok med oss den opparbeidede selvtilliten fra Grorud-cupen til Grüner 7-11 Cup hvor vi på lørdag gjorde tre nye gode kamper. To seire og en uavgjort ga oss puljeseieren og minst en bonuskamp (kvartfinale) til helgen. Dette var morsomme og motiverende resultater da dette var mot gode lag; Klemetsrud, Gjelleråsen og et sammensatt lag fra KFUM.

Les mer om Grüner Cup og se resultatene

Her er bilder fra begge cupene

Ingen kommentarer: