23 april 2007

Noe å strekke seg etter


Tidlig i forrige uke åpnet det seg en mulighet for de Blyfrie å få trene sammen med G92 og juniorlaget. Det var bare å takke og bukke, for dette var stort og nyttig for de Blyfrie. 91-gutta var på skoletur til Polen, og dermed var det plass på kunstgressbanen også til våre helter.

Smil og frustrasjon
Etter Jan Eriks morsomme og lydrike fellesoppvarming, viste trener Magne oss noen skadeforebyggende øvelser. Alt dette hang de Blyfrie fint med på, men på spilløvelsene ble det litt vanskelig for flere av spillerne.

Etter samtreningen trente de Blyfrie på egen hånd, og i sum ble dette en spesiell økt. Det var inspirerende å trene sammen med eldre, gode spillere, samtidig som det var frustrerende å oppleve at man ikke forstod helt - eller ikke mestret enkelte øvelser. Forklaringene om at dette både er normalt og lærerikt i seg selv ble ikke mottatt som spesielt troverdige. En time senere hadde ting endret seg. Da hadde de Blyfrie nemlig spilt kamp mot 94-gutta - og plutselig satt flere av tingene vi akkurat hadde øvd på. Dette ble en god og morsom kamp, og det var nå større enighet om at samtrening - ja, det er veldig bra.

Og et godt fotballmiljø, på tvers av alle lagene, det er jo noe å strekke seg etter. Eller....?

En av hver i Skoland Cup
Etter å ha trent tre økter og spilt to treningskamper, var det klart for cup i Moss på søndag. Litt dårlig og vått vær, krydret med tidvis medium innsats gjorde at vi satt igjen med en av hver sort fra Skoland-cup; ett tap, en uavgjort - og en seier. Alt i alt altså en svært aktiv uke - med resultater det svinger av...

Her er noen bilder fra samtreningen
Her er noen bilder fra Skoland Cup

Ingen kommentarer: