11 februar 2007

Ja, det er Blyfri!


Det har vært en svært aktiv uke for de Blyfrie. Søndagens cup i Mossehallen ble fulgt opp av hard trening på mandag, med kosetrening som belønning på onsdag - og en god totimers på lørdag. I tillegg valgte noen å entre vintersportens arena ved å stille opp på skirenn på Liastua torsdag kveld.

Gøyal skikveld
Det ble en morsom kveld for de Blyfrie som var med, dokumentert med følgende fellesutrop på vei hjem: - Vi skal være med neste gang også! Og neste gang, det er 1. mars klokken 17.30 fra samme stue. Det må nevnes at en av de Blyfrie gikk sitt aller første skirenn, og store deler av debuten foregikk på en ski da en binding slo seg mer enn litt vrang. Dette var likevel ikke nok til å ødelegge den glade opplevelsen.

Disse skirennene, som langrennsgruppa i HSIL arrangerer, har høy trivselfaktor og er tilrettelagt for både nybegynneren og den mer drevne skiløperen. Du kan velge mellom kort og lang løype, og alle får velfortjente heiarop underveis og varm drikke ved målpassering. Og ikke minst; ingen deltagere får forlate området uten medalje.

Karusellrennet ble arrangert samme dag som de fleste hadde vært på vinteraktivitetsdag med skolen, så som nevnt; det har vært en aktiv uke for de Blyfrie, med imponerende innsats.

Her er noen bilder fra torsdagens karusellrenn

Ingen kommentarer: